À la carte

Serveres hele uken kl 18–21

Forbehold om endringer etter sesong

Våre mest populære retter

Forretter

Italiensk carpaccio med ruccola, parmesan, tradisjonell dressing og pinjekjerner (M)
Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones (F)

Hovedretter

Torsk med kaperssaus, røstipoteter, bacon og spinatpuré (M,F,Su)
Kylling med soppsaus, blomkål og gulrot (M,Su,Se)
Oksefilet med soppsaus, blomkål, gulrot og selleripuré (M, Su,C)
Stekt ørret med dijon- og dillsaus, blomkål, gulrot og røstipoteter (F,Se)

Dagens rett fra mandag til torsdag – hør med servitøren

Desserter

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør (M,E)
Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem (M)

3 retter – kr 595 per person
4 retter – kr 695 per person
5 retter – kr 795 per person

Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-


Barn (til 12 år)

Kyllingnuggets (4/6 stk) med pommes frites (M,G)
Pølse med pommes frites (M)


Allergener: (F-Fisk/Fish, M-Melk/Milk, Su-Sulfate, E-Egg, G-Gluten, Se-Sennep,C-Celleri)


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges